Aandacht voor details

Aandacht voor details

ambachtelijk timmerwerk
ambachtelijk timmerwerk

De geschiedenis van een ambachtsman

Mijn naam is Jaap Hooghwerff, geboren en opgegroeid in een ondernemersgezin met een bloeiend familiebedrijf sinds 1920. Het pad van mijn loopbaan leek geplaveid, maar om mijn ervaring te vergroten, maakte ik een uitstap naar een orgelmaker. Daar volgde ik een interne opleiding.

25 jaar ervaring met houtverwerking
In 2004 nam ik de logische stap en startte mijn eigen onderneming. Hiermee gaf ik invulling aan mijn passie: werken met hout! Nu, 10 jaar later, kan ik terugkijken op een bloeiende periode waarin ik ruime ervaring opdeed met ambachtelijk timmerwerk. Denk hierbij aan het vervaardigen van keukens, massieve meubelen, poolhouses, traditionele buitenverblijven, tafels, kamers en suite en restauratiewerkzaamheden aan musea en historische woningen.


Traditioneel timmerambacht in de vingers
Mijn ervaring reikt van moderne designontwerpen tot ambachtelijk gemaakte meubels met een authentieke uitstraling. Afgestemd op uw wensen werk ik volgens de traditionele bouwwijze met kwalitatief hoogwaardige materialen, zoals Frans eiken of Amerikaans noten. Deze manier van werken staat garant voor een lange levensduur van de gemaakte producten.
 

Samen streven naar het mooiste resultaat
De meerwaarde van mijn bedrijf ligt besloten in de persoonlijke aandacht voor u als klant. Samen bespreken we alle mogelijkheden, waardoor u betrokken bent van ontwerp tot uitvoering. Aandacht voor detail, afgestemd op uw wensen, zijn voor mij vanzelfsprekende begrippen. Kortom: ik ben pas tevreden wanneer u tevreden bent!